OBS! Tesla har nylig lansert en ny versjon av Model S med nye funksjoner. Dette krever ekstra innsats fra oss i NATF. Les mer her!

NATF

Norges Anti-Tesla Forbund

Velkommen til NATF sine nettsider. Her vil du finne informasjon om vårt arbeid, hvorfor Tesla må stoppes og hvordan du selv kan bidra til å hjelpe. Forbundet er drevet på frivilig basis og alle inntekter fra medlemskontigenter går utelukkende til å dekke drivstoff i forbindelse med kjøring til og fra møter/kampanjer.


"Tesla Model S er svært miljøskadelig, og generelt en svært dårlig bil"

Norges Anti-Tesla Forbund

Siste artikler:


Øystein Stray Spetalen er nå æresmedlem i NATF

Vi har gleden av å meddele at Øystein Stray Spetalen er oppgradert til æresmedlem i Norges Anti-Tesla Forbund som følge av hans fremragende arbeid med å spre fakta om Tesla i media.

Les mer

Spørreundersøkelse blant selgere av Tesla på finn.no

Norges Anti-Tesla Forbund har gjennomført en omfattende spørreundersøkelse blant selgere av Tesla på finn.no. Resultatene bekrefter det vi alltid har sagt: Tesla er noe drit.

Les mer

Redegjørelse rundt observasjoner av NATFs leder i Tesla

Det har versert rykter av at NATFs leder ved flere anledninger har blitt observert kjørende i en Tesla. Som om ikke dette er grovt nok, skal han ha blitt observert smilende i forbindelse med pådrag i en forbikjøring.

Les mer

Finn.no full av Tesla

Etter oppfordring fra NATF har folk i hopetall lagt Teslaen sin ut for salg på finn.no. Hele 6 av 10 selgere opplyser at de følte seg lurt fordi det bare var luft under panseret og ikke "vakker ingeniørkunst dekorert med oljesmuss" slik de var vant med.

Les mer

Nyeste Tesla er en miljøkatastrofe

Tesla presenterte nylig en ny utgave av Tesla Model S med 4WD og andre "forbedringer". I motsetning til vanlige biler har Tesla måttet presse inn to motorer for å få til dette. Miljøskaden og utslipp blir dermed doblet.

Les mer

Nå over 1000 medlemmer!

NATF har nå passert over 1000 betalende medlemmer. For å feire dette organiserer vi en kjøretur fra Nordkapp til Lindesnes uten noe som helst stopp for å lade, spise eller strekke på beina, for å vise elbil-idiotene hvilken mulighet de går glipp av.

Les mer