Om Norges Anti-Tesla Forbund

Norges Anti-Tesla Forbund ble stiftet i januar 2014 som en følge av at Tesla Model S begynte å bli en svært populær bil her i landet, ene og alene på grunn av at staten sponser den. Det er har dessverre blitt en svært utbredt misforståelse at pga bilen er elektrisk er den også miljøvennlig.

En annen graverende misforståelse er at uvitende personer kan komme i skade for å tro at bilen generelt er en god bil, bare for fordi eiere av bilen påstår at det er "den beste bilen de har kjørt". Eiere av Tesla er selvsagt særdeles innhabile så deres vurdering av bilen kan ikke tas seriøst. Det er også velkjent at de fleste eiere av Tesla, har tilknytninger til strømbransjen i Norge. Dette er forhold vi ikke kunne sitte å se på, og valgte derfor å stifte forbundet for å stanse Tesla en gang for alle.

Frans-Åge Olsen er Daglig leder i Norges Anti-Tesla Forbund. Frans ble nylig enstemmig valgt til formann i styret på bakgrunn av hans fremragende arbeid i diskusjoner på nett og hans generelle engasjement i saker mot Tesla og elbiler. I et samfunn med stadig flere elbiler er Frans nå en av veldig få som aldri har satt foten i noen elbil, noe som gjør han ekstra egnet som leder i vårt forbund. Frans kan kontaktes direkte på frans@anti-tesla.no.


Vårt kontonummer er 5010 05 47500.

Postadresse:

Norges Anti-Tesla Forbund
Strømdalen 15
0120 OSLO